keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Viime aikojen kuulumiset

Moi! 

On mennyt todella pitkä aika siitä, kun olen viimeksi blogin puolelle päässyt kirjoittelemaan. Joulun jälkeen julkaisinkin postauksen. Syy omaan hiljaiseloon on tämä: olen juuri ennen uutta vuotta alkanut voimaan todella pahoin ja voimaan huonosti.

Uusi vuosi siis vaihtuikin kotona. Muistaakseni menin puoli yhdeksän - yhdeksän aikaan silloin jo nukkumaan. Olo oli niin kurja ja sitä on jatkunut näihin päiviin saakka ja pelkään pahoin, että jatkuu edelleen.

Mulla ois paljon kirjoitettavaa ja jaettavaa, en kuitenkaan tällä hetkellä pysty keskittymään juuri mihinkään. Päivät ovat olleet vain tahmeaa ja sumeaa oloa. Huonovointisuutta ja väsymystä. Kerron tästä myöhemmin tarkemmin, kunhan ensin toivun tästä. 

Olen ollut todella surullinen ja allapäin mielestäni monta viikkoa. Tuntuu kuin tämä olisi jotain painajaista ja en vain saa tätä loppumaan. 

Ollaan oltu tosi paljon vaan kotona perheen kesken. Päivät soljuvat samanlaisina ja edelleen sillä selviytymismoodilla. 

On kuitenkin joitain mukavia asioita myös tapahtunut. Nimittäin mun siskolla oli viime viikonloppuna synttärijuhlat, jossa käytiin miehen kanssa juhlimassa.

Pääsin siskojen kanssa yöksi hotelliin. En ollut ennen viime viikonloppua, ollut yhtäkään yötä poissa kotoa lapsen syntymän jälkeen. Nyt olikin ehkä jo korkea aika. En tiedä. Hotelli oli ihana ja muutama ei niin kiva - juttukin osui matkalle. Pääsääntöisesti kaikki meni nappiin. 

Ja niin, loppiaisena otettiin joulukuusi vihdoin pois. Kerkesi sekin meillä olla n. Kaksi kuukautta. Nyt ajattelen mielessäni kevääseen siirtymistä pikkuhiljaa. 

Ollaan myös käyty aika paljon ulkoilemassa päivittäin. Muuta ei oikein olekaan jaksanut. 

Palaan toivottavasti pian kunnolla takaisin. Toivottavasti jaksatte odottaa ja kiitos kärsivällisyydestä. 

- Emma 
















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...