lauantai 20. toukokuuta 2023

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. Sitten tadaa, puoliso tuli meillä ekana kipeäksi ja sitten sairastui lapsi ja itselläkin tuli terveysongelmia, taas kerran.

Ehkä nyt uskaltaisi hetken huokaista ja toivoa, että ainakin pahimmat pöpöt olisivat takana ja kesällä olisi sen suhteen vähän helpompaa. 

Meillähän meni siis aivan totaalisesti ohi tämä kunnolla alkanut kevät/kesä. Tuntui että luonto puhkesi yhdessä yössä kukkaan ja muuttui vihreäksi. Saatiin vain kotona ikkunoista ihastella kauniita maisemia.

No meidän onneksemme tänään onkin ollut oikein mukava päivä ja ensimmäinen päivä, kun päästiin ulkoilemaan kunnolla ja päästiin ihastelemaan ihanaa luontoa. 

Mun mielestä tää alkukevät on vuoden parasta aikaa, kaikki on niin sellaista vaalean vihreää ja just tuoretta. Kukat kukkii ja ulkona valoa riittää vaikka kuinka pitkäksi iltaan asti. 

Ainoa miinus on siitepölyallergia, mikä aina puskee esiin heti kun kaikki kukkii. Ei kuitenkaan anneta sen haitata menoa. 

Meillä myös jäi oikeestaan äitienpäivä viettämättä, vaikka toki ihana mieheni toi mulle aamupalan sänkyyn ja jaksoi nähdä vaivaa just hirveen sairastelun keskellä. 

Saatiin myös kotona tehtyä oikein ihana lounas sillä aikaa kun lapsi nukkui. 

Kyllä siinä oli siis aivan tarpeeksi itselleni, mutta harmitti kun jäi oma äiti ja anoppi sekä omat isoäidit juhlimatta kyseisenä päivänä. Eihän toki sairastumiselle mitään voi.

Että semmoisia kuulumisia tänne meille tällä kertaa. Lopussa on kuvia vähän sieltä sun täältä, mitkä on kuvastaneet meidän päiviä. 

- Emma





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...