torstai 4. toukokuuta 2023

Meidän vappu

Vappu vierähti tosi nopeasti, tässä on mennytkin alkuviikon päivät korjailessa pitkän viikonlopun aiheuttamaa väsymystä. 

Oli tosi kiva ja onnistunut vappu kaikinpuolin, mutta kyllähän kaikki kiva myös voi väsyttää, etenkin näin raskaana ollessa. 

Lauantaina mun sisko tuli meille yöksi. Vietettiin koko päivä yhdessä, syöden munkkeja ja herkkuja. Toki myös simaa unohtamatta! 

Sitä aina melkein unohtaa, että kuinka ihanaa se sima oikeesti onkaan. Oli tosi kiva kun kaupasta löytyi tuota täysin alkoholitonta mehukatin simaa, niin pystyi hyvin juoda sitä hyvällä omallatunnolla. 

Lauantai päivä koostui siis yhdessäolosta, syömisestä, ulkoilusta ja oli tosi kivaa, että saatiin mun sisko tänne meille pitkästä aikaa kylään. 

Musta on aina yhtä ihanaa jos joku perheenjäsen/läheiset on meillä käymässä. On ihanaa myös katsoa kuinka innoissaan meidän esikoinen on. 

Hän sai lahjaksi mun siskolta oman tarrakirjan ja tarroja! Tarrat on ollut pitkään hitti meillä ja selkeesti hän jo puoli vuotta osoittanut kiinnostusta niitä kohtaan. Nyt hän vihdoin sai oman tarrakirjan ja sitä on tässä tutkittu ahkerasti monta päivää! 

Sitten sunnuntaina mun sisko lähti kotiin ja meille tuli iltapäivästä mun ystävä perheineen meille syömään ja viettämään vappua. 

Oli tosi ihanaa päästä viettämään yhdessä aikaa ja toki seurailla kuinka lapset leikkivät ja viettävät myös aikaa yhdessä. 

Maanantai aamupäivä meni miehen vanhempien kanssa ulkoillessa. Jonka jälkeen syötiin lounaat, tultiin kotiin, hengähdettiin hetki ja mentiin tytön kanssa vielä loppupäiväksi ulos. 

On ollut niin mielettömät säät kyllä. Paitsi en voi enää sanoa samaa. Tänään aamulla kun herättiin, avattiin verhot ja nähtiin, että lunta on satanut maahan. Toukokuussa..

Saa nähdä milloin se kevät alkaa kunnolla.

Siinä oli meidän vapun kuulumiset! Toivottavasti kaikilla myös sujui pitkä viikonloppu mukavasti. 

- Emma















 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...