sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Uudistumisen taikaa


Moi!

Vihdoin kaiken sairastamisen jälkeen ollaan nyt terveinä ja parannuttu koronasta. Vitsi miten kiva fiilis! En oo kertonutkaan, mutta aloitettiin yhden ystävän kanssa yhdessä äiti & lapsijumppa. Päästiin sinne vihdoin ekaa kertaa ja se oli tosi kivaa. 

Oli kivaa jumpata pitkästä aikaa, oli ihanaa nähdä miten lapset viihtyi siellä ja tietenkin oli tosi mukavaa nähdä ystävää samalla. Monta kärpästä yhdellä iskulla siis. Mieletön fiilis jäi jo ekasta kerrasta, odotan innolla lisää.

Huomasin vain, että miten oonkin niin rapakunnossa kaiken sairastelun myötä.. Muutenkaan kun ei oo ollut oikein aikaa huolehtia itsestä ja treenata. Onneksi tähän tulee muutos. Onhan meillä kotonakin oma kuntosali, joten pitäisi alkaa sitä hyödyntää. 😄 


Ollaan vihdoin päästy takaisin arkeen kiinni ja päästy myös ulos nauttimaan tosta ihanasta syksystä! Rakastan syksyä ja sitä fiilistä, kun on sellainen uuden alku ilmassa. Syksyisin alkaa aina jotain uutta ja se on mulle aina ollut sellaista uudistumisen aikaa.

Ennen syksyisin on alkanut yleensä koulu ja ollut kaikenlaista uutta, niin se fiilis on säilynyt hyvin vieläkin vuosien varrella! Se uudistumisen fiilis. Sitä haluaa kesän jälkeen alkaa laittaa kotia, oikein sellanen sisustusvimma iskee aina.. Myös haluaa alkaa kehittää itseään, ostaa ehkä joku kiva uus neule, aloittaa uus harrastus ja miettii tätä kulunutta vuotta ja fiilistellä.

Syksyssä on myös ihanaa se, kun luonto alkaa näyttää kauniita erilaisia värejä, ilmassa tuoksuu kesän jäljiltä sellainen raikas ilma ja kun illat pimenee. Voi hyvällä omalla tunnolla olla sisällä, polttaa kynttilöitä ja kääriytyä vilttiin! Se on niin tunnelmallista ja ihanaa. 

Mun salainen haaveeni olisikin joskus päästä Lappiin ruska aikaan. Luonto on niin upea ja olisi ihanaa mennä vaan sinne hiljentymään ja ihastelemaan kaikkea. Ehkä joskus toive toteutuu. Kuka tietää.


Vaikka kesä onkin mun lempivuodenaika, sitä alkaa kuitenkin jo viimeistään kesän lopussa niin odottaa sitä syksyä ja lähenevää talvea. Siksi että voi alkaa odottaa jo joulua! 

Se on niin ihanaa, että voi alkaa laittaa kotia tunnelmalliseksi ja alkaa elää sitä joulunodotusta. Itsehän siis oon laittanut varmaan jo lokakuussa aina joulukuusen pystyyn. Se itse joulu on niin lyhyt aina, joten sitä joulufiilistä haluaa aina nauttia etukäteen. Onneks mun miestä ei haittaa, että oon sellainen jouluhullu. 

On myös mieletöntä, että nyt päästään viettää tytön kaa joulua ihan eri tavalla, verrattuna viime vuoteen. Toivottavasti päästään läheisten kanssa viettämään joulua yhdessä mukavasti!

Oonko vähän liian ajoissa näiden mun puheiden kanssa? Onko siellä muita ketkä odottaa jo joulua ja sitä että saa laittaa kotia jouluiseksi? 🤣

Ainoa asia mitä en kauhean innolla odota on tuleva kaamos. Mulle on aina jotenkin ollut marraskuu kauhean vaikeaa aikaa, on yleensä niin pimeää ja karua silloin. Onneksi siihen on vielä hetki aikaa ja voihan se olla että tänä vuonna ei tunnukaan niin pahalta! 

Pitää yrittää nauttia syksystä ja näistä päivistä mahdollisimman paljon! Toivottavasti kaikilla on ollut mukavia syyspäiviä tähän asti. Onneksi niitä on vielä paljon edessä. 😄

Nautitaan syksystä ja uudistumisen fiiliksestä, ennen kaikkea luonnon maalaamista väreistä!

- Emma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...