keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Metsän parantava vaikutus

Hei!

Yksi aamu kun heräsin, oli jotenkin tosi ahdistava olo ja se ahdistus kesti aikalailla koko päivän. En saanut kiinni, että mistä se ahdistunut olotila johtui.

Olin tytön kanssa kahdestaan koko päivän ja mieli ei tehnyt lähteä mihinkään ihmisten ilmoille, eikä nähdä ketään. Mietin että mikä olisi kummallekin kivaa puuhaa ja mistä molemmat nauttisivat.

Päätin siis suunnata tytön kanssa ulos, ajattelin että ihan perus leikkipuiston sijaan mentäisiin meidän lähimetsään. Siellä oli hyvä polku jota pitkin päästiin rattailla kulkemaan osan matkasta.

Me molemmat huomattiin, että mustikoita oli vielä paljon metsässä jäljellä. Mustikanvarvut olivat toisinaan ihan täynnä mustikoita! 

Meidän tyttö rakastaa niitä, joten en voinut olla keräämättä hänelle niitä. Nehän eivät kyllä oo enää mitenkään hyviä, ovat aika vetisiä ja ei maistu enää niin hyvälle.

Tytölle upposi kuitenkin ne kuin häkä ja jouduin koko ajan kerätä hänelle niitä. 

Se ahdistus mikä mulla oli, niin kaikkosi heti kun pääsimme metsään. Siellä oli niin ihanan rauhallista ja hiljaista. Ei ollut muita kuin vain me. 

Lisäksi miten kaunista siellä olikaan! Ihana nähdä syksyn värejä, miten kauniisti ne muodistivat kunnon väriloiston. 

Jälleen mieleeni palasi, että pitäisi useammin käydä metsässä. Nauttia siitä rauhasta ja ammentaa sieltä voimaa. Siellä kyllä sielu lepää aina.

Tykkäättekö viettää aikaa luonnossa? Mitä se merkitsee teille? 

Mä tykkään itse tosi paljon, valitettavasti huomaan että siellä tulee vain harvakseltaan käytyä. Mulle metsä merkitsee ja symboloi rauhaa ja vapautta. 

- Emma 














1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat ❤️ Luonto palauttaa kehon luonnollisempaan olotilaansa 😊

    VastaaPoista

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...