keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Tuomaan markkinat ja jouluinen Helsinki


Käytiin tässä alkuviikosta perheen kesken Helsingissä. Mentiin fiilistelemään jouluista Helsinkiä ja käytiin pyörähtämässä Tuomaan markkinoilla. Ne on niin hyvän mielen markkinat. Siellä panostetaan persoonallisiin ja laadukkaisiin lahjoihin/ostettaviin sekä kiireettömään jouluun. Lisäksi sieltähän saa herkullisia ruokakokemuksia. Mikä ihaninta, että Tuomaan Markkinat on Helsingin Senaatintorilla, Tuomiokirkon kupeessa. Tuomiokirkko itsessään on aivan upea.






Tuntuu, että lapsen myötä haluaa panostaa jouluun ja joulutunnelmaan ihan erilailla. Olikin hienoa seurata vierestä kuinka oma lapsi ihmettelee kaikkea. Hänellehän tämä on toinen joulu, mutta ensimmäinen sellainen, että hän jo ymmärtää joitain asioita. Vaikka tästä jouluista tuskin vielä muistoja jää, mutta jotain tunnejälkiä varmasti.

Käytiin tytön kanssa siinä ihanassa karusellissä myös, mikä on keskellä markkinoita. Hän ihmetteli ja hymyili koko matkan ajan. Se oli parasta.

Sitten menimme katsomaan totta kai Stockmannin perinteisen jouluikkunan. Sehän on aivan mieletön. Tyttö pääsi itse kävelemään pitkin katuja ja hän meni ihastelemaan ikkunaa. Niin liikuttavaa. Oli kaikin puolin onnistunut reissu siis. 







Onko muita ketkä on käynyt fiilistelemässä kaupungilla joulua?

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...