keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

Reissu Korkeasaareen

Moi!

Oltiin sunnuntaina Korkeasaaressa isovanhempien kanssa ja oli tosi kiva reissu. 

Sää oli tosi ihana, vaikka tuntuu että etenkin Helsingissä on tosi kova tuuli. Onneksi oltiin puettu hyvin päälle (oikeesti ihan liikaa) mutta pärjättiin hyvin.

Käytiin perheen kesken viime kesänä Korkeasaaressa, silloin kun meidän tyttö oli vielä aika pieni. Nyt tällä kertaa oli huomattavasti antoisampaa käydä yhdessä, koska hän on kasvanut ja ymmärtää asioista enemmän.

Hän luetteli jo autossa matkalla, että haluaa nähdä karhun ja ankan. Niin symppistä. Kuitenkin paras juttu reissulla taisi olla lokki ja vaari. 

Meidän mielestä oli kyllä niin antoisa reissu ja parasta oli nähdä se oman lapsen ilo ja riemu. Kuinka iloiseksi ja onnelliseksi hän tulee ja kuinka iloisiksi ja onnelliseksi me siitä tulemme. 

Ehdottomasti mennään varmasti vielä uudelleen käymään Korkeasaaressa! Toki ainut harmi juttu oli se, että tulevan kruunusillan myötä oli paljon häkkejä tyhjinä remontin/metelin takia, mutta se on ymmärrettävää.

Käytiin myös perheen kesken lounaalla ja voi vitsit miten tytön kanssa meni sekin hienosti. Aina kun saa vähän jännittää, että pitääkö n. viidessä minuutissa äkkiä syödä ruoka ja sitten lähteä, jos lapsi menee sille päälle ettei istumisesta tule mitään. 






Täytyy sanoa, että oon itse käynyt varmaan tuhat kertaa Korkeasaaressa pienestä pitäen, enkä koskaan oo nähnyt noita kissaeläimiä niin hyvin kuin tuolloin viikonloppuna. Onnistuttiin tosi hyvin seurailemaan heidän touhuja ja se oli tosi kivaa. 

Tottakai eläintarhat on mitä on ja oon toki sitä mieltä, että ei villieläimet kuulu häkkiin. Eikös se yksi laulukin mee jotenkin noin. Mutta kyllä heistä pidetään hyvää huolta tuolla.

Syötiin muuten myös aika extemporena kevään ensimmäiset jätskit! Vitsi että oli hyvää jotenkin pitkästä aikaa. 

Ihanaa kun on niin keväistä ja säät on olleet mielettömät.

- Emma











 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sairastelupäiväkirja vol 591

Täällä on taas viikko sairasteltu tosi kovasti. Just kun kerettiin puolison kanssa ihastella sitä, ettei olla ehkä kuukauteen oltu kipeänä. ...